velence

XV. Velencei Építészeti Biennálé

2016. October 28. - 2016. November 01.

Az Építész Szakkollégium 2016 őszén kilátogatott a XV. Velencei Építészeti Biennáléra. A XV.. Velencei Építészeti Biennálé az elmúlt évek egyik legtanulságosabb kiállítása volt.

Biennálé '12

2012. August 26. - 2012. August 29.

A Szakkoli idén a megnyitót megelőző két szakmai napra buszozott ki Velencébe, és ez idő alatt látogatta az éppen megnyíló pavilonokat, interjúkat, vagy a nemzetek által tartott előadásokat. Este kapuzárás után tanulmányoztuk a helyi gasztronómiát és a borokat, közben megvitattuk az aznapi eseményeket. Mint idén is kiderült a biennálé mindig kitölti a rászabott időt így sajnos maradt olyan hely Velence utcáiban ahová már nem jutottunk el - két év múlva igyekszünk bepótolni.

Tanulmányút - Velence

2010. October 21. - 2010. October 23.

A kétévente megrendezésre kerülő Velencei Építészeti Biennálé az Építész Szakkollégium rendszeres tanulmány út célpontjai közé tartozik, így idén is szereztünk egy kisbuszt és abba belezsúfolódva elkocsikáztunk Velencébe. Mondani sem kell az olasz mentalitásnak köszönhetően egy romantikus éjszakát töltöttünk a Velencei buszpályaudvaron és az sem volt mindig világos olasz barátaink számára, hogy mit is jelent az ÁFÁ-s számla. A viszontagságok ellenére kellemes három napot töltöttünk Velencében ahol csodálkoztunk, okultunk, kritizáltunk és buliztunk.

Syndicate content