Felvételi tábor 2018

2018. március 02. - 2018. március 04.

A Szakkollégium a felvételi táborát idén a tavalyi évhez hasonlóan Gödöllő mellett a Teleki Pál Cserkészparkban tartotta. A tábor a ZAJ tematikája köré szerveződött. A tábor folyamán lezajlott előadások, koncertek, beszélgetések eredménye az utolsó estén bemutatott három performance volt, melyeket a felvételizők a szakkollégistákkal közösen csapatokba rendeződve alkottak meg.

A tábor résztvevői magukkal hoztak egy-egy személyes tárgyat, mely számukra a zaj fogalmához tartozik. Ennek bemutatásával kezdtük meg a kísérletet, hogy példákat és definíciót találjunk a zajra. A pénteki nap estéjén a Triste Ensemble zenekar csatlakozott hozzánk, a zenéhez a vizualizációt Belkovits László szakkollégista készítette. A tábor résztvevői becsatlakoztak és alakították a hangokat, színeket, formákat.

A szombati napon Mátrai Péter építész, zenész volt a vendégünk, aki mesélt saját munkásságáról és életútjáról. A tábor résztvevői három csoportban gondolkodtak a témáról,melynek eredményeképpen három performance született, megjelenítve azt, amit a csapat számára a zaj jelentett.

A tábor hasznosan és jó hangulatban telt, a Szakkollégium pedig 7 új taggal gazdagodott:

Boronkay Gábor
Győrfi Dániel
Hernádi Zsombor
Jaczkó Stefánia
Kaknics Péter
Sipos Kornél
Winkler Márk

Üdvözöljük az új tagokat, sok sikert és lelkesedést kívánunk nekik!

Képgaléria

Részletek

A munkálatokat vezették: Gácsi Zsuzsi, Gulyás Eszter

Kapcsolódó anyagok

Címkék