Felvételi tábor 2014

2014. szeptember 26. - 2014. szeptember 28.

A Szakkollégium idén Csillebércen tartotta felvételi táborát szeptember 26-28. között, rekord számú résztvevővel. A hűvös idő ellenére kellemesen és eredményesen telt a hétvége, melynek témája az új szervezeti struktúrához igazodva a 'projekt-szervezés' volt.

Péntek este a program egy kötetlen ismerkedéssel kezdődött, ahová minden résztvevő (felvételiző és szakkollégista egyaránt) magával hozott egy-egy tárgyat egy előre kiadott GIF-re reflektálva.

Másnap reggel Bujdosó Attila a KIBU-ból és Kukucska Gergő a VaLyo-ból látogatott meg bennünket és tartottak előadást projektjeikről, mely után a felvételizők csoportokat alakítottak hívószavak mentén, és megkezdték a munkát két-három szakkollégistával kiegészülve.

Feladatuk egy-egy álom-projekt kitalálása volt. A nap végeztével a prezentációkra került a sor, ahol szabadon választott formában kellett meggyőzni a 'zsűrit', hogy számukra adják a korlátlan erőforrást a megvalósításra. A született projektek bemutatói hamarosan elérhetőek lesznek, megéri visszalátogatni!

A szakkollégium közössége a tábort követő gyűlésen konszenzuson alapuló döntéssel 20 új tagot vett fel. Ők a következők:

Balogh Noémi
Börcsök Teodóra
Csendes Bernadett
Dobos Dénes
Farkas Zsuzsanna
Fekete Tünde
Gedeon Tekla,
Horváth Marica
Konczos Kata
Kulcsár Kilyén Róbert
László Panni
Lévay Áron
Megyesi Gabriella
Molnár Sarolta Szonja
Pető Márton
Poller Mónika
Sámson Kinga
Starkbauer Lilla
Torma Elina
Varga Péter

Üdvözöljük őket és kívánjuk, hogy aktív és lelkes tagjai legyenek közösségünknek!

Képgaléria

Részletek

A munkálatokat vezették: Molnár Eszter, Szabó Péter Róbert

Kapcsolódó anyagok

Címkék