Felvételi tábor 2013

2013. október 11. - 2013. október 13.

Október 11-13. között került megrendezésre az Építész Szakkollégium 2013-as felvételi tábora a Csobánkai Cserkészparkban. A tábor témája a “szemét” volt a szakkoli idei egyik kiadványához kapcsolódóan.

Az első este a megérkezést követően ismerkedéssel kezdődött, ahova minden részvevő (felvételiző és szakkollégista egyaránt) magával hozta egy rá jellemző szemetét, ami a kötetlen beszélgetés kiindulópontja volt.

Szombat délelőtt a tápláló reggelit követően meghívott előadóinkat hallgattuk meg. A Prizma filmmagazin két szerkesztője volt vendégünk, Lichter Péter az avantgárd filmekről, Sepsi László Sepi pedig a trash filmekről tartott nekünk előadást.

Ezután a felvételizők és szakkollégisták vegyes csapatokba verődtek és a délutáni workshop folyamán csoportonként maximum egy perces, vágás nélküli, mobiltelefonos kamerával felvett videókat készítettek, amiknek témája a szemét volt.

A videók prezentációjára szintén kötetlen hangulatban, szabad térben, a tábortűz mellett került sor. A különböző videók témája is azt mutatta, mennyire sokféleképpen lehet megközelíteni a szemét témáját, és a műfaj is lehetővé tette, hogy az elkészült munkák technikai megvalósításukban is merőben különbözzenek egymástól.

A szakkollégium közössége a a tábort követő gyűlésen konszenzuson alapuló döntéssel a 9 új tagot vett fel. Ők a következők:

Börcsök Dániel
Dőry Bálint
Kis Dániel
Kovács Lili
Lőw Márton
Molnár Eszter
Muzsnai Zsófia
Szabó Péter Róbert
Tácsik Tamás

Üdvözöljük őket és kívánjuk, hogy aktív és lelkes tagjai legyenek közösségünknek!

Képgaléria

Részletek

A munkálatokat vezette: Máró Bence

Kapcsolódó anyagok

Címkék