Apokaliptikus felvételi tábor 2016

2016. március 18. - 2016. március 20.

A Szakkollégium idén Nagyvelegen tartotta felvételi táborát március 18-20. között. Kellemesen és eredményesen telt a hétvége, melynek témája az apokalipszis, és az utána megmaradt civilizáció volt.

Péntek este a program egy kötetlen ismerkedéssel kezdődött, ahová minden résztvevő (felvételiző és szakkollégista egyaránt) magával hozott egy-egy tárgyat, amelyet az apokalipszis elől kimenekített Budapestről.

Másnap reggel két szakkollégistánk, Konczos Kata és László Panni tartottak rövid inspirációs előadást a téma feldolgozásához. A felvételizők feladata egy rövid film létrehozása volt az apokalipszisről, melyet csapatonként egy-egy műfaj határozott meg. Az elkészült videók megtekinthetőek az alábbi linken:

https://www.youtube.com/playlistlist=PLFDdojaLv_NvGPAKtUrRD8cREDUy506FP

Este két volt szakkollégistánk, Molnár Szabolcs és Smiló Dávid meséltek nemrég alakult építész irodájukról, a Paradigma:Ariadné projektről. Ezután a csapatok bemutatták videóikat, amelyeket ezután közösen megbeszéltünk.

A szakkollégium közössége a tábort követő gyűlésen konszenzuson alapuló döntéssel 11 új tagot vett fel. Ők a következők:

Álmosdi Donát
Belkovits László
Éliás Dávid
Futó Lili
Fucskó Fanni
Gácsi Zsuzsanna
Hennel Zsófia
Kertész Kata
Klaniczay János
Kolossváry Bernadett
Roznár Rita

Üdvözöljük őket és kívánjuk, hogy aktív és lelkes tagjai legyenek közösségünknek!

Részletek

A munkálatokat vezették: Balogh Noémi, Fekete Tünde, Gedeon Tekla, László Panni

Kapcsolódó anyagok

Címkék