easa014 részvételi pályázat

2014. March 24. - 14:11

Az EASA (European Architecture Students' Assembly) európai építészhallgatók intézménytől független legnagyobb közössége, amely 1981 óta minden évben más-más országban rendezi meg kéthetes, műhelymunkával és előadásokkal egybekötött nyári alkotótáborát, amin több mint 40 ország 400 építészhallgatója vesz részt. Az esemény idén 34. alkalommal július 20 - augusztus 3-ig Veliko Tarnovoban, Bulgáriában kerül megrendezésre.

Magyarország várhatóan 5 hallgatót küldhet a táborba, akiket egy kétfordulós pályázat útján a nemzeti kapcsolattartókból és független szakemberekből álló zsűri választ ki. Az építészhallgatók mellett az építészet iránt érdeklődő más társterületek hallgatóinak jelentkezését is várjuk (tájépítészek, képző- és iparművészek, stb.).

A tábor témája: SYMBIOSIS

 

 

Részvételi pályázat:

 

Mit tennél a kérdőjel helyére? Az ábrából kiindulva szabad asszociációk bemutatását várjuk. A pályamunka témája a szimbiózis, ami jelentheti két élő szervezet, vagy tágabb értelemben két fogalom szimbiózisát. A pályamunka formája kötetlen, lehet előadás, rajz, képzőművészeti alkotás, zene, tánc, stb.

 

Az első fordulóban a pályázók e-mailben küldik el munkájukat, majd a legjobban sikerült pályázatok alkotóit egy személyes prezentációra hívjuk meg az Építész Szakkollégium műtermébe. A bemutatást egy kötetlen, angol nyelvű csoportos beszélgetés követi, ahol a pályázók angol nyelvi kommunikációs képessége is felmérésre kerül.

 

Eredményhirdetés:

 

A pályaművek bemutatását követően négyfős zsűri választja ki a nyertes pályázókat. Az eredményről minden pályázót e-mailben értesítünk.

 

Az első forduló beadási határideje: 2014. április 8. kedd éjfél

 

A személyes bemutatás időpontja és helyszíne: 2014. április 11. péntek 17.00, 1117 Budapest, Bercsényi utca 28-30.

 

Részvételi díj:

 

180 euro, amely tartalmazza a szállát, étkezést és a workshopokon való részvételt. Az utazás költségeit a részvételi díj nem tartalmazza.

 

Az EASA014 hivatalos honlapja

 

EASA Magyarország

easa.hu@gmail.com

facebook/easa hungary

AttachmentSize
symbioza.jpg2.01 MB

Címkék