Események az Építész Szakkollégium háza táján

2013. April 04. - 15:39

Nagy a sürgés-forgás. Folyamatosan készítjük elő a tavaszi/nyári projektjeinket, tanulmányutakat. Eddig egy újabb Barcelona workshop és egy Velencei Művészeti Biennále látogatás körvonalazódik. Közeledik az Építész Szakkollégium saját lapjának a Strike első számának a bemutatója is. Alig bírjuk kivárni, miközben nyakunkba vettük egy az Építész Szakkollégium elmúlt négy éves tevékenységét összegző kiadvány elkészítését is. Közben pedig az egyéni teljesítmények sem maradnak el.

Deák Barbara Budaörsi városházáról készült fotóját beválogatták a Magyar Építőművészet folyóirat építészet és fotográfia témájú különszámába. Ezúton is gratulálunk neki!

Múlt hétvégén adták át a Bőczén Árpád és Weninger Klára volt szakkollégistáink gondozásában megvalósult „Délegypercesek” projektet. A projekt keretein belül Árpiék Délegyházi valós vagy kitalált városi történetekre, legendákra alapozott történeti sétát és a hozzá tartozó padokat tervezték meg és gondolták ki.

Ugyancsak a múlt hétvégén zajlott le a KULTOK II. a kulturális online folyóiratok második konferenciája a debreceni MODEM-ben, aminek keretén belül Smiló Dávid is előadó volt. Dávid a hetiBeton építészeti rádióműsor és blog tanulságait osztotta meg a nagyközönséggel.

A héten zajlott továbbá az Országos Művészeti Diákköri Konferencia, amin pedig Turi Lilla vett részt másodmagával, bemutatva munkájukat, amivel első díjat nyertek el az ősszel zajlott recycling témájú TDK szekcióban és amiről pár hónapja hallhattunk egy beszámolót mi is a szakkollégiumban.

Címkék