Mesteriskola

PRAXIS#01 - videók

2014. július 29. - 20:02

Felkerültek az Építész Szakkollégium youtube csatornájára az első PRAXIS konferencia videói. Alant találhatjátok a youtube playlistet. A videókért mégegyszer köszönet az Képkocka - Építész Média Körnek!

Praxis01 - Mesteriskola

2014. május 12. - 2014. június 16.
A magyarországi építészek huszadik századi története töréspontok története. Ezek második világháború utáni szakaszán ível át a Mesteriskola mitikus, politikus és szakmai története. A Praxisnak, az Építész Szakkollégium szakmatörténeti konferenciasorozatának első és egyben felvezető konferenciája ennek mentén kívánja feltárni az eljövendő évek tematikáit.

Török Tamás - Borászatok

2011. február 27. - 19:07

A Laposa Pincészet badacsonytomaji épülete, 2010. augusztusi megjelenése óta folyamatosan az érdeklődés középpontjában áll, mind építész, mind pedig civil körökben. Se vége se hossza azoknak a nyomtatott és internetes médiumoknak, amik tárgyalták a témát olykor rágalmazó, ám legtöbbször megérdemelten dicsérő hangnemben. Az épület idő közben elnyerte az ArchDaily Building of The Year 2010 díját, ipari épület kategóriában, mégis mai napig megosztó, esetenként megbotránkoztató a nagyközönség számára.

Tartalom átvétel